Beverly Hills Screening Room
       
     
  Project Year  2012   Client  Peter Smith
       
     
BHScrnRoom-04.jpg
       
     
BHScrnRoom-08.jpg
       
     
BHScrnRoom-05.jpg
       
     
BHScrnRoom-07.jpg
       
     
BHScrnRoom-10.jpg
       
     
BHScrnRoom-16.jpg
       
     
BHScrnRoom-15.jpg
       
     
BHScrnRoom-14.jpg
       
     
BHScrnRoom-13.jpg
       
     
BHScrnRoom-12.jpg
       
     
BHScrnRoom-11.jpg
       
     
BHScrnRoom-09.jpg
       
     
BHScrnRoom-01.jpg
       
     
Beverly Hills Screening Room
       
     
Beverly Hills Screening Room

The Screening Room Building is an addition to a large residence in Beverly Hills. It is in effect a separate, free-standing building which is connected to the Main House by a covered arcade. The new building along with the existing residence and the covered arcade form three sides of a new rose garden. The yard to the South side of the Screening Room contains a landscaped golf green and practice area.

The new structure is just less than 3,000-square-feet and houses a 35mm digital cinema screening room for sixteen people. There is also a lounge, a projection room, a garden hallway and a large double-height dance studio gym.

  Project Year  2012   Client  Peter Smith
       
     

Project Year
2012

Client
Peter Smith

BHScrnRoom-04.jpg
       
     
BHScrnRoom-08.jpg
       
     
BHScrnRoom-05.jpg
       
     
BHScrnRoom-07.jpg
       
     
BHScrnRoom-10.jpg
       
     
BHScrnRoom-16.jpg
       
     
BHScrnRoom-15.jpg
       
     
BHScrnRoom-14.jpg
       
     
BHScrnRoom-13.jpg
       
     
BHScrnRoom-12.jpg
       
     
BHScrnRoom-11.jpg
       
     
BHScrnRoom-09.jpg
       
     
BHScrnRoom-01.jpg